Mötesplatsen för dig inom Industri och Näringsliv, apr, 24 2019
Senaste Nytt

Logistik & Transportmässan 2018

Tidningen Dagens Transport & Logistik (tidigare Lager &Logistik) tillsammans med webbsajten www.transportochlogistik.se är som vanligt på plats på mässan Logistik &Transport. 
Magnus Sundman, projektledare www.transportochlogistik.se, Joachim Magnusson, Conventus Media, och Michael Malmqvist, annonsansvarig Dagens Transport & Logistik.
Tidningen Dagens Transport & Logistik (tidigare Lager &Logistik) tillsammans med webbsajten www.transportochlogistik.se är som vanligt på plats på mässan Logistik &Transport. Magnus Sundman, projektledare www.transportochlogistik.se, Joachim Magnusson, Conventus Media, och Michael Malmqvist, annonsansvarig Dagens Transport & Logistik.
Ytteknik i Örebro AB, YTTEC, har i över 40 år reparerat betonggolv i logistikbyggnader med hjälp av sin YTTEC-metod. I förgrunden Markus Herrdin, ansvarig företagsutvecklare, och längre bort vd Hans Palmborg, i rödvit tröja, i samspråk med kunder.  –  Det är en väldigt bra mässa genom att det är så många beslutsfattare som går runt på golvet och som man kan tala direkt med om våra produkter och tjänster, utan mellanhänder, säger Markus Herrdin. Foto: Magnus Nilsson
Ytteknik i Örebro AB, YTTEC, har i över 40 år reparerat betonggolv i logistikbyggnader med hjälp av sin YTTEC-metod. I förgrunden Markus Herrdin, ansvarig företagsutvecklare, och längre bort vd Hans Palmborg, i rödvit tröja, i samspråk med kunder. – Det är en väldigt bra mässa genom att det är så många beslutsfattare som går runt på golvet och som man kan tala direkt med om våra produkter och tjänster, utan mellanhänder, säger Markus Herrdin. Foto: Magnus Nilsson
Publicerad av
Redaktionen - 07 nov 2018

Annons

Annons