Clarion Hotel Signs samarbete med entreprenören Per Holknekt

Per Holknekt tillsammans med Charlotte Rehn, Marketing Manager på Clarion Hotel Sign

Nu satsar Clarion Hotel Sign på att skapa upplevelser utöver det vanliga för sina hotellgäster. I maj står världens första Monlux-svit klar där morgondagens spegel blir en del av hotellets befintliga inredning med möbelklassiker från bland andra Arne Jacobsen, Alvar Aalto och Bruno Mathsson. 

- Vi söker ständigt efter innovativa samarbeten med passionerade människor och Per Holknekt är en sådan. För första gången sedan hotellet öppnade är det dags att tillföra en ny, nordisk produkt. Att det blev just speglar från Monlux, en blandning av design och teknisk innovation, ligger helt rätt i tiden, säger Charlotte Rehn, Marketing Manager på Clarion Hotel Sign.

Clarion Hotel Sign är hotellet som står för kvalitet, design och innovativa lösningar vilket genomsyrar alla former av nya samarbeten. Monlux är världens första premiumvarumärke inom design-speglar med optimal ljusväxling. Speglarna passar ypperligt för att tonsätta rum, steglöst mellan starkt och svagt respektive kallt och varmt beroende på humör, årstid och dygnstid.

- Det är förstås en stor ära att få inleda detta samarbete med designhotellet Clarion Hotel Sign och teamet där. Att få arbeta sida vid sida med och bli ett addendum till deras redan sanslösa serie nordiska designers är mycket stort för oss, säger Per Holknekt. Till vår hjälp att inreda sviten har vi Jannice Wistrand vilket känns helt fantastiskt. Monlux speglarna gör mer än fyller rummet och målet är att Monlux-sviten blir platsen där inget av ens sinnen någonsin vill checka ut, avslutar han.

Den 8 maj står Monlux-sviten klar att välkomna hotellets gäster till en hotellnatt utöver det vanliga. Rummet, med fantastiska glaspartier som vetter mot Norra Bantorget, kommer även att hyras ut till mindre sällskap och kommer vara den perfekta platsen för mingel och pressträffar.

Förutom Monlux-sviten omfattar samarbetet intressanta föreläsningar och events tillsammans med Per där han berättar om sin resa och tankar om entreprenörskap och framtidens design.