Bostiks nya kompletta golvläggningssystem

Bostik utvidgar nu sitt systemtänk kring golvlim och specialtejper till att även innefatta primers, golvspackel och tillbehör. Resultatet är ett smart golvsystem där produkterna samverkar och förbättrar upplevelsen för både hantverkare och slutanvändare.

I det uppdaterade One Flooring Range-systemet ingår primer, golvspackel, golvlim och tillbehör. Produkterna kompletterar varandra och erbjuder breda, skräddarsydda lösningar för en rad utmanande miljöer såsom skola, sjukvård, butik och arbetsplats. Tack vare produkternas kompabilitet blir det enkelt för hantverkaren att utföra en högkvalitativ golvläggning som slutanvändaren kommer att kunna uppskatta många år framöver.

I samband med lanseringen av golvsystemet tillkommer ett antal guider, produktväljare och broschyrer som visar hur systemet är uppbyggt. De innehåller även rekommendationer för vilka produkter som passar bäst ihop i vanligt förekommande konstruktioner – allt för att öka användarvänligheten och underlätta navigationen i Bostiks omfattande golvsortiment.

Användarvänligheten har också varit central i framtagningen av produkterna som ingår i golvsystemet. Det märks bland annat på produkternas snabba torktider som effektiviserar arbetsprocessen, och på de lättare produktförpackningarna som förbättrar arbetsplatsens ergonomi: Bostiks golvspackel levereras exempelvis i smidiga 20 eller 15 kg säckar och i limsortimentet finns sedan tidigare det innovativa lättviktslimmet STIX A600 EVOLUTION. Bostik kan också erbjuda ett fiberförstärkt armeringsnät som ersätter de traditionella och tunga stålnäten.

bild
I One Flooring Range golvläggningssystem ingår Bostiks nya sortiment av golvspackel.

Produkterna i systemet är genomgående lågemitterande och klarar med god marginal branschens tuffa miljökrav utan att göra avkall på kvalitén. På så vis säkerställs en god arbetsmiljö både för golvläggare och slutanvändare. Dessutom är merparten av hinkarna tillverkade av återvunnen plast.

”Vi på Bostik är väl medvetna om hur komplext det är att välja och kombinera de optimala produkterna för varje situation. Det kan handla om miljöer som utsätts för hög belastning, som lagerlokaler, eller miljöer som behöver möta stränga hygienkrav, som sjukhus. Med vårt nya golvsystem One Flooring Range vill vi med hjälp av informativa guider och högkvalitativa produkter underlätta för hantverkaren i hela golvläggningsprocessen – från primer till golvlim. Genom att använda ett system där produkterna är utvecklade för att jobba tillsammans säkerställs ett hållbart och tillförlitligt resultat.”Jenny Lundegård, Product Manager Wall & Flooring, Bostik Nordic.

Hela sortimentet blir tillgängligt under oktober!

Om Bostik

Bostik är en global ledande specialist inom industriell tillverkning samt på bygg- och konsumentmarknaderna. I mer än ett århundrade har Bostik tillverkat innovativa lösningar som är smarta och anpassningsbara till det som formar människors vardag. Bostik ingår i kemikoncernen Arkema.

Läs mer HÄR!

Kontakta Bostik:
+46 42 19 50 00
info.se@bostik.com
Bostik AB | Strandbadsv. 22 | Box 903 | 251 09 Helsingborg

 

bild

Foton: Bostik AB