GMA utökar sitt team och söker ytterligare en säljare till bolaget

GMA är ett företag som framgångsrikt har utvecklat och producerat injektionsutrustning och bergsförstärkning i över 30 år. Bolaget ingår sedan 2019 i industrikoncernen INEV med säte i Jönköping. Alla produktionslinjer hos GMA återfinns under samma tak vilket ökar vår flexibilitet att göra och leverera exakt den produkt som efterfrågas av våra kunder.

Rollen
Bolaget säljer idag sina produkter direkt till kund eller genom återförsäljare beroende på marknad, kundgrupp eller produktgrupp. GMA i Sunne ser väldigt ljust på framtiden, och utökar nu sitt team med ytterligare en säljare. Idag består säljteamet av en säljare och teknisk support samt en säljinriktad VD. Som säljare hos GMA spenderar du mycket av din tid ute på fältet där kunderna och projekten finns. Du reser främst inom Sverige, men även resor internationellt förekommer. Du kommer att rapportera direkt till VD.

I rollen är du ett bollplank och rådgivare till kunderna. Du förhandlar och säljer GMA:s breda sortiment men även aktivt arbeta med distributionssortiment inom Sverige. Primärt är det produkter inom bultning samt injektion.

Du behöver vara på plats i Sunne några dagar per månad, men annars kan du utgå från hemmet för resor till kund. Vi tror att lämpliga orter att utgå ifrån är Göteborg, Stockholm eller någon annanstans i Mellansverige.

Vem är du
För att lyckas i rollen trivs du med, och är du van vid att vara ute på fältet och styra din tid själv. Det är meriterande om Du har erfarenhet av att driva säljprocesser från start till affär. Vi ser att du har erfarenhet av teknisk och rådgivande försäljning, där du lyssnar och föreslår lösningar efter kundens behov.

Hos GMA får du god stöttning vad gäller tekniska frågor, men vi ser att det är nödvändigt att du har erfarenhet av att ha arbetat i branschen. Du har god kunskap från tunnel och infrastrukturprojekt, med ett uppbyggt nätverk.

Som person är du trygg, gillar att göra affärer och trivs ute i projektmiljöer med arbetskläder på.

Vad får du
I rollen får du ett gäng trevliga, kompetenta kollegor i ett välskött och välmående företag. Du får frihet under ansvar och stöd när du behöver. Du får jobba i ett företag där det inte är långt mellan dig som säljare, produktion och snabba beslut.

Varmt välkommen till oss!

Övrigt
Tjänsten är heltid. GMA är beläget i Sunne, men du kan utgå ditt hem. Din ansökan vill vi ha senast den 2023-11-12. Vi går igenom ansökningar löpande, tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Julia Låbbman eller Erik Ramström. julia.labbman@qtym.se, erik.ramstrom@qtym.se . 054-14 18 00. 

Ansök gör du via länken nedan! https://qtym.workbuster.com/jobs/257024-saljare-till-gma

 bild