KVINNOHJÄRTAT OCH HJÄRTGOLFEN I SÖRMLAND

1,6 miljonerklubbens årliga Hjärtgolf är en golftävling för damer som spelas på 13 banor runtom i landet.  Det är en rikstäckande golftävling för tjejer och kvinnor som både spelas för den egna hälsan och andras. Alla som deltar är med och skänker pengar vi startavgiften till forskning på kvinnors hälsa.  I år spelas Hjärtgolfen på 13 golfbanor runtom i landet inkl finalspel på Ekerum GK den 18 augusti. Vinnarna i finalen får åka till Santa Ponsa, Mallorca och spela i Prinsessan Birgittas Golf Tournament.

Hjärtgolfen är en folkfest för alla tjejer och kvinnor i landet. En golftävling med mycket glädje och allvar, där startavgiften går till en god sak. Hjärtgolfen arrangeras av 1,6 & 2,6 miljonerklubben och är en partävling för kvinnor. Paren som placerar sig 1:a och 2:a går till finalspel på Ekerum GK på Öland den 18 augusti. Vinnarna i finalen får åka till Santa Ponsa, Mallorca, den 4-8 september, och spela i Prinsessan Birgittas tävling, Golf Tournament.

Hjärtgolfens startavgift går till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa som samlar in pengar till livsviktig medicinsk forskning på kvinnors hälsa.

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com

Om 1,6 & 2,6 miljonerklubben
1,6 & 2,6 miljonerklubben arbetar för bästa möjliga livskvalitet och hälsa för alla kvinnor. 1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening, bildad 1998 och idag en av Sveriges största kvinnoföreningar. Föreningen arbetar för att det kvinnliga perspektivet ska finnas med inom alla områden i samhället. 1,6 miljonerklubben fokuserar på den mogna kvinnan och 2,6 miljonerklubben sätter ljus på yngre kvinnors situation. För mer information: www.1.6miljonerklubben.com