Nowaste Logistics tillsätter ny vice vd

Med mångårig erfarenhet inom logistik i ledande positioner, både nationellt och internationellt, samt med bred kompetens och djup förståelse för IT/automation blir Malin Schäfer en nyckelspelare I Nowastes fortsatta resa mot att bli Sveriges ledande logistikföretag.

– Det skall bli oerhört roligt att få komma till Nowaste och fortsätta resan tillsammans med fantastiska medarbetare, kunder och leverantörer. Ett företag med starka grundvärderingar, en tydlig gemenskap och teamkänsla och där man låter både medarbetare och kunder få stå i centrum. Ett 3PL företag med erfarenhet av FMCG i kombination med automation och IT är en väldigt bra bas att stå på för att kunna hantera framtidens krav från marknaden. Jag tror dessutom att den kompetens och erfarenhet jag adderar till företaget kommer att vara till stor nytta i arbetet med att driva utvecklingen framåt både externt och internt för Nowaste., säger Malin Schäfer, tillträdande vice vd på Nowaste.

– Malin är en drömvärvning för oss. Med all den kunskap och erfarenhet hon har inom IT, automation och projektledning så ser jag henne som en viktig pusselbit i arbetet med att bygga Sveriges ledande logistikföretag.”, säger Johan Kallin, vd Nowaste Logistics.

Malin kommer närmast från automationsföretaget Knapp där hon sedan 2016 varit vd. Dessförinnan har hon förflutet som Marknads- och försäljningschef för mjukvaruföretaget Consafe Logistics och även logistikchef för livsmedelsföretaget Ewerman.