Stordalen förvärvar hotell i Göteborg

Nu står det klar att hotellkoncernen Nordic Choice Hotels fortsätter sin expansion i Göteborg. Det är Hotel Mektagonen och Clarion Collection Hotel Odin som nu blir en del av koncernen.

 Siktet är inställt på att kraftigt växa i staden och aktivt bidra med att positionera Göteborg som en av Nordens främsta destinationer. Idag blev det därför klart att Nordic Choice Hotels köper driftsbolagen som idag driver hotellen Best Western Plus Hotel Mektagonen och Clarion Collection Hotel Odin i centrala Göteborg.

Clarion Collection Hotel Odin har sedan tidigare sålt sina hotellrum via Nordic Choice Hotels genom ett franchiseavtal. Med anledning av de ändrade ägarförhållandena kommer Best Western Plus Hotel Mektagonen under 2017 att få nytt namn. 

- Det är alltid svårt att skiljas från personal och gäster men det gör det enklare när man vet att det är en seriös och bra ägare som tar över verksamheten. Vi har många trogna stamgäster på hotellen och jag är helt övertygad om att de även framöver kommer att trivas gott på “sina” hotell, säger Niclas Hammarstrand på Preservo Holding.

Hotellen förvärvas från Preservo Holding och ägarskiftet sker den 3 april 2017.