Inredningen på en restaurang måste spegla dess ägare och meny, lika komplex som tilltagande, menar Piuarch som bland annat har arbetat med inredningen på Mansarda Restaurant, St Petersburg, 2011, restaurangen på M89 Hotel, Milan, 2017, Gold av Dolce&Gabbana, Milan, 2007 och Maxim i Moskva 2012.
Här skiljer sig projekten och inredningen emellan väsentligt, men alla har samma tråd – konsten av gästfrihet är speglad estetiskt efter ägare och meny.
Mansarda Restaurant, St Petersburg och M89
Restaurangerna i St Petersburg och M89 i Milano påminner om varandra i fråga om arkitektur och inredning. Båda platserna har inretts med stor hänsyn till omgivande arkitektur. Möblemang har anpassats för att ge plats åt rummets karaktäristiska egenskaper.
Gold
Gold för Dolce & Gabbana i Milano präglas av lyx och en känsla av modevärldens flair. Med bord av spegelliknande material, armaturer av guld och ljus inredning skimrar inredningen ikapp, tillsammans med inslag av marmor vilken skapar en kontrast och grundar hela inredningen.
Maxim
I Moskva hittar man restaurangen Maxim, högst upp i ett shoppingcenter. Här kan man som besökare njuta av New York, i en urban, storstadsatmosfär. Utrymmet är strukturerat likt ett loft, flytande med olika nivåer. Betong möter mörkt trä och läder.