Structor växer inom dagvatten- och VA-projektering

Structor Uppsala växer. Från vänster; Anders Metzén, Sandra Zaff. Foto: Structor

Sandra Zaff har anslutit till Structor Uppsala och bidrar till att bredda kompetensen inom dagvatten- och VA. Sandra kommer närmast från bemanningsföretaget Academic Work där hon arbetat med dagvattenutredningar på Sweco i Stockholm.

Sandra är civilingenjör inom miljö- och vattenteknik och gjorde under våren 2021 sitt examensarbete på Structor Uppsala. I examensarbetet undersökte hon utförda dagvattenanläggningar på fastighetsmark i Täby Park, där Structor Uppsala ansvarar för dagvattenutredningar och projekterar VA.

– Det känns jättekul att börja på Structor Uppsala efter att ha fått insyn i företaget och fantastisk handledning under mitt exjobb. Structor har stor kompetens inom VA och dagvatten, vilket känns helt rätt. Jag kan både bidra med ny kunskap och lära av de allra bästa konsulterna, säger Sandra Zaff.

– Vi är glada att få välkomna Sandra tillbaka till oss. Sandra har redan bidragit med sin nyfikenhet, kompetens och driv och vi ser fram emot att utvecklas tillsammans. I Uppsala fortsätter Structor att växa och vi välkomnar fler medarbetare och bolagsuppstartare till oss, säger Anders Metzén, vd för Structor Uppsala AB.