Structor startar nytt i Mälardalen

George Touma och Elias Sharro, välkomnar fler till bolaget. Foto: Structor

Elias Sharro och George Touma startar upp Structor Vibrations- & Omgivningskontroll AB, ett specialistbolag med säte i Örebro, som huvudsakligen kommer att vara verksamt i Stockholms- och Mälardalsregionen.

Elias Sharro kommer närmast från Forcit Consulting, tidigare Bergsäker. Elias har lång erfarenhet som uppdragsledare och teknikansvarig för vibrations- och omgivningspåverkan, bland annat för Förbifart Stockholm och Roslagsbanan.

– Vi ser redan efter en månad styrkan i att starta upp bolag i Structor och vi har fått in flera spännande uppdrag tillsammans med andra bolag i gruppen. Nu välkomnar vi fler specialister som vill driva och utveckla bolaget tillsammans med oss”, säger Elias Sharro, vd i bolaget.

George Touma kommer närmast från Sweco och var tidigare anställd på Nitro Consult. Han har lång erfarenhet som uppdragledare och teknikansvarig från bland annat utbyggnaden av nya tunnelbanan.

– Vi ser fram emot kommande samarbeten med nya och gamla kunder, och vi vill utveckla bättre verktyg och tjänster, genom digitalisering och automatisering. Vi är övertygande om att det kommer spara både tid och pengar för våra kunder och samtidigt bidra till minskad miljöpåverkan”, säger George Touma.

– Bolaget är ett bra komplement till den specialistkompetens vi har i gruppen. Vi önskar all lycka till och kommer att dela med oss av våra erfarenheter av att starta och driva företag”, säger Niclas Sandberg och Peter Carlsson, styrelseledamöter i Structor Vibrations- & Omgivningskontroll.