Stilrent badrum med granitkeramik från Bricmate

Bricmates granitkeramik passar såväl i privata hem som i offentliga miljöer med produkter för exempelvis badrum, kök, hall och uteplats. De är lämpliga på både väggar och golv samt som bänkskiva och stänkskydd. Fördelen med granitkeramik är att de är underhållsfria, de tål värme, repor, syror som vin och vinäger och starka rengöringsmedel. Om man spiller ett glas rödvin eller rödbetssaft kam man vänta tills nästa dag att torka upp, utan att det blir några fläckar. 

Bricmates granitkeramik som är 20mm i tjocklek är anpassad för att läggas i trädgårdar, runt pooler, på balkonger och andra utomhusmiljöer. De ger ett stilrent och bekvämt underlag. Granitkeramiken för utomhusbruk är vackra, frosttåliga och halkskyddande, de är dessutom enkla att underhålla och skapar en ombonad atmosfär.

Svenska företaget Bricmate är specialiserat på granitkeramik som inspirerats av arkitektur, material och färger från hela världen, men har det skandinaviska uttrycket som bas. Deras handplockade sortiment utvecklas och anpassas organiskt, för att behålla en finstämd balans mellan trender och tidlöshet.