Nya slottshotellet på Legoland öppnar portarna

Slottshotellet är helt byggt av stora Lego klossar och är den enskilt största investeringen som Legoland gjort. 

– Legoland Castle Hotel. Hotellet är byggt som ett riktigt gammalt slott av gigantiska Lego klossar med 142 rum med modiga drakriddare, tuffa prinsessor och magiska troll.

 

 

– Det blir extra kul att bjuda in gäster i år till vår stora nyhet LEGOLAND Castle Hotel. När barnen lämnar oss kommer det inte att råda något tvivel om att de bott på ett äkta slott fyllt av äventyr och magi från golv till tak, säger LEGOLANDs direktör Christian Woller.

Upplevelserna börjar redan när gästerna rullar in på parkeringen där LEGO riddare och drakar välkomnar. Öppningsceremonin inleds på fredag med en stor show som är öppen för alla. Efter showen välkomnas de gäster som blir de första att övernatta på hotellet med en middag i nya slottsrestaurangen.

LEGOLAND öppnar för säsongen nu på lördag, den 30 mars. I år flyttar riddarstämningen in i parken med en ny show, ”Battle of the Brick”. I showen deltar levande hästar med modiga riddare och det bjuds fäktning, akrobatik och stunts.

Battle of the Bricks går varje dag den 4 maj-17 augusti i LEGOLAND.

Den stora invigningsshowen börjar kl 19.30 nu på fredag den 27 mars vid LEGOLAND Castle Hotel. Showen är öppen för alla och kostar inget inträde.