Altreform, färgstarkt och lekfullt

Altreform deltog i Milan design Week med två speciella projekt som de dedikerade till sin egen historia. I år firar de sitt 10-års jubileum: ett årtionde med unika samarbeten, ikoniska möbler och internationella utmärkelser.

Aluminium i sin renhet och färgglada skapelser skapat med en popsjäl. Altreformes dikotomi tog form i den begränsade upplagan Raw & Rainbow, där 10 ikoniska föremål gjorda av Antonio Aricò, Serena Confalonieri, Marcantonio Raimondi Malerba, Alessandro Zambelli och Giorgia Zanellato & Daniele Bortotto, med konstriktning av Valentina Fontana Castiglioni.

Det exklusiva projektet hittades på en av de mest prestigefyllda platserna i Milano Fuorisalone. ​​Galleri Rossana Orlandi var värd för lanseringen av denna nya och festliga samling av Altreforme.

I det internationella sammanhanget av Milanos Rho Fiera, presenterade altreforme den exklusiva utställningen X Anniversary Altreforme Boutique, inspirerad av de mest eleganta butikerna i världen där besökare kunde beundra de samlingar som skapats under dessa första 10 år av varumärket.