PRLab öppnar kontor i Stockholm

PRLab, en pr-byråerna för techbolag i Europa öppnar ett regionalt huvudkontor i Stockholm. Med fokus på pr-konsulttjänster för techbolag hjälper pr-byrån startups och scaleups att få ökad synlighet genom en internt utvecklad integrerad marknadsföringsmetod. Kontorsöppningen i Stockholm blir nästa stora steg i expansionen till Sverige; nu kan de hjälpa fler företag inom det svenska startup-ekosystemet att skala upp och växa.

– Vi har tagit emot många förfrågningar från Stockholms blomstrande startup-community, så nu är det dags för oss att expandera till norden genom att öppna ett huvudkontor i Sverige. Vi är exalterade inför vad som komma skall!, säger Matias Rodsevich, grundare och vd för PRLab.

– Vi är glada över att kicka igång vår svenska närvaro med en interaktiv workshop tillsammans med Epicenters digitala scaleups, företag och entreprenörer. Det här är ett tillfälle för oss att dela vår pr-expertis, men framförallt lära känna Stockoholms startup-ekosystem,

Med expansionen till Sverige kommer det internationella pr-teamet växa ytterligare.

– Nästa steg för oss är att utöka vårt team med fyra anställda i Sverige. Stockholms tech-scen kommer fungera som vår bas för att kunna ge stöd till de övriga nordiska marknaderna Danmark, Norge, Finland och Island, säger Matias Rodsevich.